Camera de Comerț și Industrie Maramureș a lansat ediția 2022 a lucrării ”Repere economice maramureșene”. Aceasta reflectă în cifre oficiale starea economiei județului și oferă o imagine asupra situației economiei locale, reprezentând un bun instrument în fundamentarea deciziilor de management ale persoanelor interesate să investească în județ sau ale antreprenorilor care doresc să ia noi decizii în ceea ce privește viitorul propriei afaceri.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș a realizat anul acesta o ediție mai amplă, cu 158 de pagini, capitolele cu indicatorii economici ai anului 2021 fiind continuate cu instantanee ale unităților administrativ-teritoriale din județul Maramureș și prezentarea câtorva oportunități de investiții din localitățile județului. Toate aceste date sunt cuprinse în ”Repere locale maramureșene”, capitol realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș.

Ediția 2022 a lucrării ”Repere economice maramureșene” va beneficia și de un tiraj tipărit, însă, cel mai important, va fi difuzată online și va ajunge la birourile de promovare comercial-economică din rețeaua externă, respectiv la misiunile diplomatice acreditate în România, precum și la toate camerele de comerț și industrie județene.

Sursă informații și foto: Camera de Comerț și Industrie Maramureș

CITEȘTE ȘI: Maramureșul, cuprins într-o campanie internațională de promovare marca Charlie Ottley

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.