La mijlocul lunii ianuarie, Baia Mare va deveni, pentru câteva zile, capitala excelenței în medicina de urgență. O spune managerul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, Alexandru Oros, care subliniază că spitalul pe care îl conduce organizează în perioada 17-20 ianuarie 2024, un eveniment medical de prestigiu: conferința pluridisciplinară de medicină de urgență „MaraEmergencyMed”.

Evenimentul științific va reuni profesioniști de renume din domeniul medical, care vor aborda subiecte esențiale pentru îmbunătățirea calității îngrijirilor medicale de urgență și pentru salvarea de vieți. Conferința „MaraEmergencyMed” se adresează atât medicilor și asistenților medicali din toate specialitățile medico-chirurgicale, cât și altor categorii de specialiști din domeniul situațiilor de urgență, care se pot înscrie accesând platforma online https://sptmm.ro.

Vă așteptăm la ”MaraEmergencyMed” pentru a împărtăși cunoștințe, a dezvolta colaborări și a promova excelența în medicina de urgență”, spune manager, George Alexandru Oros.

Dragoș HOJDA

Sursă: Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Cameră multisenzorială pentru terapia copiilor, în Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.