Încep de mâine înscrierile pentru programul de studiu ”Asistență medicală generală” organizat în premieră în Baia Mare de Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Durata studiilor este de 4 ani. Sunt disponibile 30 de locuri la buget și 30 cu taxă.

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca organizează în premieră examen de admitere în ciclul universitar de licență, sesiunea septembrie 2023, la programul de studiu ”Asistență medicală generală” cu centrul de pregătire în Baia Mare. Înscrierile la examenul de admitere încep de mâine, 1 septembrie, și se vor desfășura până în 17 septembrie, online. Examenul de admitere va avea loc în 21 septembrie și va fi organizat în Baia Mare.

Pentru anul universitar 2023-2024 vor fi scoase 60 de locuri la concurs: 30 de locuri la buget și 30 de locuri cu taxă. Durata studiilor este de 4 ani, iar pregătirea studenților în cadrul noii extensii universitare a UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în Baia Mare va fi asigurată de cadrele didactice ale Facultății de Medicină, precum și de cadre universitare asociate, profesioniști ai Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Detalii privind actele necesare pentru dosarul de înscriere și desfășurarea examenului de admitere, aici.

Sursă informații: Consiliul Județean Maramureș. Sursă foto: Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș”

CITEȘTE ȘI:
Nivel superior de acreditare pentru Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.