Simularea Bacalaureatului va începe în 22 martie, iar cea a Evaluării Naționale în 29 martie, anunță Ministerul Educației.

Simularea examenului național de Bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a și a XIII-a începe în 22 martie cu proba de Limba şi literatura română – proba E.a). În 23 martie este stabilită proba obligatorie a profilului – proba E.c). Proba la alegere a profilului şi specializării – proba E.d) va avea loc în 24 martie, urmând ca în 25 martie să se deruleze proba de Limba şi literatura maternă – proba E.b).

Simularea Evaluării Naţionale pentru elevii clasei a VIII-a începe în 29 martie, cu proba de Limba şi literatura română. Proba de Matematică este anunțată pentru 30 martie. În 31 martie va avea loc proba de Limba şi literatura maternă pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

Pentru pregătirea examenelor naționale vor fi publicate pe site-ul CNPEE, începând cu 22 februarie, teste de antrenament, anunță Ministerul Educației.

Sursă informații: Ministerul Educației. Imagine de StockSnap de la Pixabay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.