Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) a formulat azi o scrisoare deschisă către clienți, invitându-i la cumpătare și asigurându-i că ”există cantități și stocuri pentru toți, dacă suntem solidari și ne gândim și la nevoile tuturor”.

”Știm că mulți dintre voi sunt preocupați în legatură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19). Vă înțelegem și vă împărtășim îngrijorările și vă anunțăm că facem tot ce putem pentru ca voi și familiile voastre să aveți alimentele și produsele esențiale de care aveți nevoie. Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajații, clienții și de a asigura disponibilitatea produselor. Lucrăm îndeaproape cu autoritățile, furnizorii și partenerii noștri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine și pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată”, se arată în scrisoarea AMRCR.

Apreciind efortul susținut depus de angajații din magazine și lanțurile de aprovizionare care lucrează pentru ca produsele de care este nevoie să fie disponibile pe rafturile magazinelor, AMRCR cere și ajutorul cumpărătorilor pentru a depăși împreună această provocare: ”Vă rugăm să fiți cumpătați și chibzuiți la ce și cât cumpărați. Înțelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi lași pe ceilalți fără produsele de care și ei au nevoie. Există cantități și stocuri pentru toți, dacă suntem solidari și ne gândim și la nevoile tuturor”.

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) a fost creată în anul 2003, la inițiativa unui grup de manageri de firme de comerț românești și internaționale și este o asociație profesională care reprezintă interesele industriei de retail din România.

Sursă informații: Asociația Marilor Rețele Comerciale din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.