Asociația Asco Forall lansează proiectul „Cizmulițele lui Moș Crăciun”, prin care copiii beneficiari ai asociației, din comuna Șișești, vor primi de Crăciun cadouri conținând produse alimentare, dulciuri și produse igienico-sanitare. Acest proiect este finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

”Vom face pachete-cadou și vom porni alături de voluntarii noștrii spre zonele unde sunt casele acestor copii, uitate de mulți dintre noi, în care sălășluiesc suflete curate, modeste, frumoase. Beneficiarii proiectului vor fi copii din comuna Șișesti, beneficiari ai asociației noastre, care fac parte din categorii vulnerabile, pe care îi vizităm periodic fie cu rechizite, alimente, haine sau alte bunuri”, arată reprezentanții asociației.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 de euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

„Este o bucurie pentru mine și Asociația Asco Forall să oferim an de an acestor copii bucurie, fericire și zâmbete pe față și în perioada sărbătorilor de iarnă. Anul acesta avem alături de noi în proiect programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow cărora dorim sa le mulțumim”, a declarat Florin Ioan Făt, coordonatorul proiectului.

Despre Asociația Asco Forall

Mottoul Asociației Asco Forall este: ”Munca în folosul altora este ceea ce plătești pentru locul tău pe pământ”. Misiunea asociației este de a susține dezvoltarea comunității, educația, sănătatea, cultura, sportul, activitățile civice și de mediu, mediul de afaceri și inițiativa antreprenorială în mediul rural. S-a început activitatea cu pași mărunți, dar încrezători, proiecte de suflet și idei frumoase. S-au finalizat până acum proiecte prin care s-a dotat sala de sport din comuna Șișești cu echipamente, s-au organizat activități sportive, recreative și educaționale cu copii, s-au oferit cadouri de sărbători copiilor din familii cu posiblități reduse din comună, rechizite la început de an școlar, echipamente sportive pentru copii.

Sursă informații: Asociația Asco Forall. Sursa foto: pixabay.com

CITEȘTE ȘI: 40 de copii din zona Lăpușului merg vineri în premieră la teatru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.