Cu doar două săptămâni înainte de concertul extraordinar care va avea loc în Baia Mare sub numele de „Autentic Românesc – Din Inimi de români”, în data de 21 iunie, îndrăgiţii artişti Lavinia Goste şi Marius Zorilă le-au pregătit o surpriză extraordinară fanilor lor. Aceştia au revenit în Maramureş, unde se simt ca acasă, pentru a filma videoclipul celei mai recente piese, pe care o vor lansa chiar înainte de concert.
„Am hotărât ca pentru concertul nostru de suflet să lansăm o piesă tot de suflet, care să ne amintească de fiecare dată de emoţia acestor locuri şi de oamenii minunaţi de aici. Aşa că atunci când am luat decizia să filmăm şi videoclipul, am ştiut amândoi că el nu poate fi realizat altundeva”, a dezvăluit Marius, în vreme ce Lavinia a completat: „Am mers în satul Preluca, un loc care ne-a fermecat demult cu magia lui, cu simplitatea lui împletită perfect cu frumuseţea ameţitoare a peisajelor. Este un sat mic, dar unde oamenii păstrează cu sfinţenie tradiţiile de odinioară. Nu degeaba a fost numit de curând unul dintre cele mai frumoase sate din România! Iar pentru piesa noastra, în care ne cântăm dorul de casă şi de familie, pur şi simplu nu putea să existe un loc mai potrivit. Ne mândrim cu locurile acestea şi ne dorim ca prin munca noastră să ducem mai departe frumuseţile locului!”.
Așadar, pe 21 iunie, Lavinia Goste a ales să ȋși sărbătorească ziua de naștere, dar şi împlinirea a 30 de ani de carieră alături de prieteni de suflet și colegi de breaslă, pe scena Sălii Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare. Într-un comunicat de presă se precizează că aceste eveniment, ce poartă semnătura Laviniei și a lui Marius, va aduce alături de Orchestra Naţională Valahia artiști de renume precum Aurel Tămaș, Veta Biriș, Niculina Stoican, Vasile Coca, Florentina și Petre Giurgi, Diana Cîrlig și Ionuț Bledea, Laura Olteanu și Ionela Toma. Spectacolul original care celebrează folclorul la rang de artă şi aduce în faţa publicului filonul autentic românesc şi vocea unică a artistei va debuta la Baia Mare, iar ulterior va continua ȋn mai multe orașe din ţară și nu numai.
Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.