”Învață de la antreprenori”, proiectul inițiat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș, a fost lansat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean. ”Au intrat la clase antreprenori cu o vastă experiență în domeniul lor de activitate, care le-au vorbit elevilor despre ceea ce înseamnă să fii antreprenor și cum poate o idee de afacere să prospere astfel încât să dezvolte economia și să fie o investiție pe termen lung”, menționează reprezentanții organizației camerale.

La Colegiul de Arte a răspuns ”prezent” Nicolae Dăscălescu, general manager TechnoCAD SA. La Școala Gimnazială „Octavian Goga” a fost prezentă Diana Iluț, general manager Sfara Tours. Și elevii de la Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” au avut ocazia să afle ce înseamnă să fii antreprenor. S-a prezentat în fața tinerilor liceeni Angela Buculei, general manager SC Epurom SA. Tinerilor de la cele trei unități de învățământ din Baia Mare le-a vorbit și președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, Florentin-Nicolae Tuș. Acesta a atins subiecte precum viziunea și rolul organizației camerale sau importanța sprijinirii mediului de afaceri și i-a încurajat pe tineri să se implice și să își dorească să se dezvolte profesional, să aibă inițiativă și continuitate în urma studiilor absolvite.

La lansarea acestui proiect a participat și Mihai Cosmin Pop, inspector școlar general ISJ Maramureș. Gabriela Pîrvu, inspector școlar pentru limbi moderne, cu atribuții pentru activități extrașcolare, respectiv Tatiana Sasu, director Direcția Pregătire Profesională C.C.I. Maramureș, sunt reprezentanți operaționali în implementarea proiectului.

Proiectul ”Învață de la antreprenori” continuă în această toamnă. Antreprenorii interesați să se alăture proiectului nostru se pot înscrie aici.

Sursă informații și foto: Camera de Comerț și Industrie Maramureș

CITEȘTE ȘI:
De la scoici marine din Pacific, la pietre sculptate în Africa – o poveste despre… bani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.