Luna martie este una specială și pentru poliţiştii maramureşeni. În data de 25 a lunii se împlinesc 200 de ani de la atestarea Poliției Române. Cu acest prilej Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş va desfăşura mai multe activităţi.

  • Duminică, 20 martie, începând cu ora 15.00, pe bulevardul Unirii din Baia Mare vor avea loc două sesiuni de lecții practice de conducere defensivă, susținute de instructori specializați, una dedicată doamnelor și domnișoarelor, iar alta șoferilor începători (detalii aici).
  • Miercuri, 23 martie, între orele 14.00 – 16.00, în parteneriat cu centrul comercial VIVO Baia Mare şi Lidl, poliţiştii vor sărbători în avans Ziua Poliţiei şi vor fi în mall pentru a prezenta: un echipaj al Grupei Canine, o motocicletă a Poliţiei Rutiere, o expoziţie de armament, tehnică criminalistică, promovarea profesiei de poliţist, ”Roata prevenirii” – joc interactiv pentru copii cu premii și multe alte surprize.
  • Joi, 24 martie, între orele 11.00 – 17.00, în fața Sălii Polivalente ”Lascăr Pană”, va fi Ziua porților deschise, unde sunt invitaţi toţi cei care doresc să cunoască polițiști din IPJ şi să le ureze la mulţi ani. Oamenii legii vor prezenta aspecte privind modalităţile de intervenţie şi mijloacele cu care acţionează în cazul producerii unor evenimente.
  • Tot joi, 24 martie, în incinta Sălii Polivalente „Lascăr Pană” va avea loc expoziţia de desene/felicitări realizate de elevi cu tema ”Pacea în lume” şi premierea câştigătorilor. Activitățile vor continua în aceeași locație cu un meci de fotbal. Se vor duela echipa IPJ și cea a gloriilor maramureșene. În deschiderea meciului caritabil, junioarele clubului ACS Fotbal Feminin Baia Mare vor demonstra că jocul cu mingea nu este doar un talent al bărbaților.

Sursă informații: IPJ Maramureș. Sursa foto: Poliția Română

Citește și: O mână de ajutor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.