Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) introduce de luni, 28 septembrie, sistemul de semnare a documentelor în browser, ca o nouă măsură de continuare a procesului de digitalizare și optimizare a activității instituției, anunță Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

”Semnarea documentelor în browser simplifică și eficientizează procesul de depunere și soluționare a lucrărilor de specialitate, scurtând fluxul acestora. De această facilitate beneficiază toți utilizatorii aplicației eTerra, respectiv partenerii ANCPI (persoane fizice și juridice autorizate, notari, executori judecătorești etc.), precum și angajații instituției”, informează Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA).

Totodată, ANCPI testează în aceste zile sistemul de plată cu cardul în aplicația eTerra. Măsura are ca scop reducerea timpului de așteptare și a volumului de muncă necesar depunerii unei lucrări. ”Astfel, partenerii ANCPI nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la ghișeu pentru achitarea tarifelor aferente serviciilor solicitate sau să aștepte confirmarea plății prin ordinul de plată. Prin noua facilitate, cererile partenerilor vor putea fi achitate cu cardul și confirmate în timp real în aplicația eTerra, la fel ca pe orice site de comerț electronic”, se arată în comunicatul MLPDA.

Sursă informații și foto: Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.