Asociația Culturală sub STEJAR vrea să aducă Crăciunul mai aproape de copiii din satele Lăpușului. Așa că vă invită să îl ajutați pe Moș Crăciun, donând un cadou care va ajunge sub bradul copiilor.

”Orice copil își dorește ceva nou de Crăciun. La sate, însă, moșul ajunge mai greu uneori așa că anul acesta îi venim în ajutor! Fii și tu un ajutor al moșului și cumpără un mic cadou. Ceva ce poate și pe tine te-ar fi bucurat în copilărie să descoperi sub brad”, aceasta este propunerea lansată de cei de la sub STEJAR.

Orice cadou va fi primit cu mare curiozitate și bucurie. ”Pentru asta, de Crăciun, vrem să oferim lucruri noi, cumpărate, și nu refolosite. (…) Anul acesta vom oferi: RECHIZITE de folos, CĂRȚI cu povești sau de colorat, JOCURI istețe, JUCĂRII ghidușe, DULCIURI dar și produse de igienă personală, atât de necesare”, schițează Moș Crăciun lista de cumpărături pentru ajutoarele sale.

Cine își dorește să participe la acest proiect este așteptat până în 13 decembrie inclusiv să lase cadourile sub STEJAR (Târgu Lăpuș, strada Pieții nr. 28) sau să trimită un mesaj la substejar@gmail.com pentru a veni în întâmpinare. Orice eveniment organizat de sub STEJAR în decembrie este și punct de colectare de cadouri!

Mai multe despre proiectele de iarnă ale Asociației Culturale sub STEJAR, aici.

Sursă informații: sub STEJAR. Imagine de la Pixabay.

 

CITEȘTE ȘI:
Un ”Crăciun de poveste” pregătește sub STEJAR pentru tinerii din Țara Lăpușului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.