Acesta este îndemnul lansat azi de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, într-o postare pe contul de socializare.

Mesajul îndeamnă la exerciții de prețuire pentru cei din jur și pentru tine însuți, dar nu în zile de sărbătoare, ci în fiecare zi: ”Acordă-i zilnic 10 minute inimii tale! Gândește-te la ea, oferă-i acel răgaz de a se detașa de tot și de toate și nu ezita să o asculți. Doar ea te va conduce către acea cale pe care probabil, din neatenție, ai abandonat-o. Poți să ai grijă de starea ei făcând un simplu exercitiu bazat pe introspecție. Arată-i că o prețuiești, iubindu-te pe tine. Nu aștepta o zi anume pentru a le arată altora că îi iubești. Spune-le, arată-le, îndrăznește, fii tu cel care face primul pas!”

De asemenea, în mesajul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă se arată că nu darurile materiale sunt cele mai importante: ”În această zi de 14 februarie, fii tu cel care, în loc de a dărui o inimă de pluș, strânge în brațe o persoană dragă, dăruiește un zâmbet chiar și celor necunoscuți și iartă persoana care poate, la un moment dat, ți-a greșit! Fii și tu un salvator pentru alții!”

Sursă informații și foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.