Oficialii Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constatin Opriș” Baia Mare reamintesc pacienților că accesul în instituție se face doar prin cele două puncte de triaj existente: unul la intrarea principală a spitalului și al doilea la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului.

”Dragi pacienți,
· triajul epidemiologic este realizat pentru siguranța dumneavoastră, a celorlalți pacienți și a personalului medical;
· nu dorim să provocăm vreun disconfort, din cauza timpului de așteptare pentru efectuarea triajului, ci să vă protejăm;
· păstrarea unei distanțe față de alte persoane, precum și celelalte măsuri comunicate de autorități trebuie respectate, pentru a evita riscul transmiterii infecțiilor;
· avem nevoie de colaborarea dumneavoastră, pentru a câștiga această luptă împotriva îmbolnăvirilor cu COVID-19”, se arată în comunicatul instituției.

Punctul de triaj de la intrarea principală a spitalului este destinat – după ora 7.00 – bolnavilor care vor dori să acceseze serviciile Ambulatoriului Integrat și/sau serviciile Laboratoarelor (explorări funcționale, analize medicale, radiologie etc.). Punctul de triaj de la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului este gândit pentru cazurile care constituie urgență, dar și pacienții programați pentru internare de zi.

”Regretăm disconfortul creat de timpul de așteptare pentru a avea acces în unitatea noastră sanitară. Acest timp, însă, nu este unul pierdut, ci unul necesar realizării corespunzătoare a triajului epidemiologic, pentru binele dumneavoastră, al celorlalți pacienți și al personalului medical cu care veți intra în contact”, subliniază oficialii Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constatin Opriș” Baia Mare.

Sursă informații și foto: Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constatin Opriș” Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.