26.819,68 lei – aceasta este suma pe care Asociația Esperando a strâns-o în urma campaniei ”A iubi înseamnă a dărui”, care s-a derulat timp de doi ani. ”Aceasta a fost cea mai de succes campanie de strângere de fonduri a Asociației Esperando, din 2003 până în prezent”, anunță reprezentanții asociației.

Primul aviz pentru campania de strângere de fonduri ”A iubi înseamnă a dărui” s-a primit în martie 2018, ulterior depunându-se o solicitare de prelungire pentru încă un an. Pe toată durata campaniei, Asociația Esperando a avut amplasate urne în mai multe locuri din Baia Mare.

”Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, aceasta s-a finalizat în luna iunie a acestui an. În total, în cei doi ani de campanie s-a strâns suma de 26.819,68 lei. Aceasta a fost cea mai de succes campanie de strângere de fonduri a Asociației Esperando, din 2003 până în prezent”, informează Asociația Esperando.

Înainte să înceapă o nouă campanie, reprezentanții asociației precizează și în ce direcție au fost orientați banii strânși în cadrul campaniei ”A iubi înseamnă a dărui”: ”Sumele colectate au fost și vor fi utilizate pentru asigurarea celor necesare pentru derularea activităţii zilnice din Centrul de Zi de Recuperare Esperando, unde persoanele cu nevoi speciale au parte de şedinţe de kinetoterapie, psihoterapie, fizioterapie, educație adaptată şi alte tipuri de terapii necesare recuperării lor, dar și pentru reamenajarea noului Centru de Recuperare, în care sperăm să ne mutăm cât mai curând”.

Sursă informații și foto: Asociația Esperando

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.