”Bine Maramureș” este un proiect de centralizare a acțiunilor, a resurselor și a nevoilor comunitare din județul Maramureș pentru o gestionare eficientă a pandemiei de COVID-19.

”Prin platforma www.binemaramures.ro sunt centralizate atât nevoile spitalelor, ale cadrelor medicale și alte nevoi ale comunităților din județul Maramureș, cât și toate acțiunile de strângeri de fonduri și inițiativele de voluntariat, pentru a eficientiza direcționarea eforturilor în funcție de necesitățile și urgențele determinate de pandemia de COVID-19”, informează grupul de inițiativă ”Bine Maramureș”.

Strângerile de fonduri și inițiativele active desfășurate de persoane fizice sau juridice din județul Maramureș sunt încărcate pe platformă, promovate, astfel încât toți cei care doresc să ajute să aibă aibă această posibilitate și să facă acest lucru într-un mod structurat, acolo unde este necesar. ”Centralizăm nevoile identificate și transmise de către autoritățile publice, spitale, alte persoane fizice și juridice din Maramureș și încercăm să găsim soluții și să le conectăm cu resursele existente”, se arată în comunicatul remis redacției.

Inițiativa ”Bine Maramureș” este un parteneriat comunitar din care sunt invitate să facă parte instituțiile și ong-urile, bineveniți fiind de asemenea reprezentanții mediului de afaceri și orice maramureșean.

Proiectul este realizat cu sprijinul Instituției Prefectului Județului Maramureș, al Consiliului Județean Maramureș și al Primăriei Municipiului Baia Mare.

Mai multe informații găsiți accesând platforma ”Bine Maramureș”.

Sursă informații și foto: grupul de inițiativă ”Bine Maramureș”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.