Fabrica de Campioni a organizat prima conferință dedicată profesorilor de educație fizică și sport din Maramureș. Evenimentul a avut loc ieri și a fost găzduit de Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” din Baia Mare. Au fost prezenți peste 70 de dascăli.

Invitații acestei conferinței au fost conf. dr. Cosmin Prodea și prof. dr. Bogdan Vasile de la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Alături de ei au fost prezenți profesorii Mihai Pop – inspector școlar general ISJ Maramureș, Simona Ardelean – inspector de Educație Fizică și Sport, Mihai Mureșan – inspector pentru Activități Extrașcolare. Nu a lipsit Tudor Marta – fondator Fabrica de Campioni.

Au fost dezbătute subiecte legate de titularizare, definitivat, grade didactice, etica antrenamentului sportiv de performanță.

Eveniment organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și cu Casa Corpului Didactic Maramureș. Parteneriat în baza căruia vor fi programate și alte acțiuni dedicate profesorilor de educație fizică și sport din județ.

Sursă: Fabrica de Campioni

CITEȘTE ȘI:
Handbal | La o ceașcă de cafea și de amintiri… cu Maricel Voinea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.