Astăzi s-a desfășurat proba la matematică din cadrul examenului de Evaluare Națională. În Maramureș au fost prezenți 3.942 de elevi și au absentat 289 de elevi, informează Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

”Niciun candidat nu a avut temperatura peste maximul admis. Niciun candidat nu a susținut examenul cu subiectele de rezervă și tentativă de fraudă nu a existat”, precizează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Mâine, 18 iunie, 129 de absolvenți ai clasei a VIII-a sunt așteptați la proba de limba și literatura maternă.

Primele rezultate vor fi afișate luni, 22 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie.

Sursă informații: Inspectoratul Școlar Județean Maramureș

CITEȘTE ȘI:
Ultimele detalii legate de probele de la Evaluarea Națională, care încep luni
În Maramureș, 3.968 de absolvenți au participat la prima probă din cadrul Evaluării Naționale
Numele și prenumele candidaților la examenele naționale vor fi publicate în format anonimizat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.