Cei 21 de elevi-jandarmi aflaţi în stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” Maramureș au depus jurământul.

”Depunerea jurământului militar este un moment unic, emoţionant pentru fiecare militar, exprimă angajarea tinerilor elevi pe drumul onoarei militare, al pregătirii temeinice, al misiunii mereu îndeplinite. Depunerea jurământului este momentul în care obligaţiilor ce revin fiecărui cetăţean li se adaugă obligaţii noi care onorează şi înnobilează”, le-a transmis elevilor-jandarmi colonel Petru- Marcel Florișteanu – inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” Maramureș.

Acesta a menționat că, din momentul depunerii jurământului, prioritatea interesului public și sacrificiul în beneficiul comunităţii țin de firescul vieţii de zi cu zi pentru fiecare din tinerii elevi. ”Sentimentul de mândrie, dar şi de asumare a unei mari responsabilităţi trăite în astfel de momente ne călăuzește paşii în carieră şi ne revine în memorie atunci când ne este mai greu”, a mai spus colonel Petru- Marcel Florișteanu.

Sursă informații și foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.