Un webinar dedicat Zilei Naționale a României este organizat azi de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș. Participă profesori de istorie și elevi de la șase licee din Baia Mare și Sighetu Marmației.

Începând cu ora 12:00, va avea loc un webinar organizat de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, dedicat Zilei Naționale a României. Moderator este prof. Marius Voinaghi, inspector școlar pentru istorie și științe socio-umane.

Participă profesorii de istorie și câte trei elevi din clasele IX-XII din șase unități de învățământ liceal din judeţul Maramureş: Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Colegiul Național ”Gheorghe Şincai”; Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” și Colegiul de Arte, toate din Baia Mare; Colegiul Național ”Dragoş Vodă” și Colegiul Național Pedagogic ”Regele Ferdinand”, ambele din Sighetu Marmației.

”Echipajele de elevi vor prezenta aspecte legate de istoricul unității de învățământ pe care o reprezintă, un element de istorie locală, portul și tradițiile locului (istorie orală) și un logo «Promovăm România!»”, informează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Sursă informații și foto: Inspectoratul Școlar Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.