Un curs gratuit online cu tema ”Fortificarea imunității prin Qigong” este organizat de Novoteca Baia Mare în perioada 2-9 mai. Este destinat atât începătorilor, cât și practicanților Școlii QilinGong.

”Imunitatea este pe buzele tuturor în ultimul timp. Multă lume își dorește să fie proactivă în privința susținerii imunității prin diverse modalități: vitamine diverse, soare (chiar și în balcon), meditație, o stare bună fizică și mentală. De aceea la nivelul Școlii QilinGong, Maestrul Lin Kai Ting recomandă o suită de metode destinate tuturor, indiferent de nivelul de formă fizică, metode care vă vor ajuta să mențineți o bună stare de sănătate și o inimă ușoară în aceste vremuri interesante”, se arată în prezentarea cursului, care aduce în prim plan două tehnici: Shuai Shou & Inima Infinită. ”Cele două tehnici combinate duc la restabilirea stării de bine în corp și minte, dând prilejul unei <<noi vieți>> pentru cel care le practică. Cursul presupune un nivel de efort mic, nefiind foarte solicitant”, menționează organizatorii de la Novoteca.

Pe lângă aceste două tehnici principale, cursul va mai propune și alte tehnici, inclusiv ”unul dintre cele mai frumoase exerciții ale noastre: Colectarea Qi-ului”.

Cursul va fi susținut de Oana Branga și Oana-Maria Horotan – traineri de gradul al II-lea autorizați de Federația Națională de Qigong din România, cu mai mult de 12 ani de experiență în training.

Cursul are întâlniri online zilnic: de sâmbătă (2 mai) până marți (5 mai) între orele 19:30 – 20:30, iar de miercuri (6 mai) până sâmbătă (9 mai) între orele 19:30 – 21:00.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina evenimentului.

”Așadar, vă invităm alături de noi să luați puțin din Vitamina Qi 🌞!”, spun Oana și Oana.

Sursă informații: Novoteca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.