Casa Judeţeană de Pensii Maramureş anunţă că s-a reluat programul biletelor de tratament balnear pentru anul 2020. Judeţului Maramureş i-au fost repartizate 82 de bilete cu începere din data de 24, respectiv 25 iunie, din care sunt disponibile: 10 pentru Bizușa și câte 2 pentru Buziaș, Moneasa, Geaogiu și 1 Mai, informează Casa Județeană de Pensii Maramureș.

Pentru mai multe informaţii persoanele interesate sunt rugate să sune la 0262-227448 sau 0262-437175 (interior 137).

”Prin contractul de prestări servicii încheiat între Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă şi Casa Naţională de Pensii Publice, se asigură serviciile de tratament balnear, cazare şi masă pentru pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii. O dată cu reluarea programului bilete de tratament balnear pe anul 2020, s-a elaborat un plan de acţiuni concrete de prevenire a contaminării persoanelor şi de asigurare a protecţiei sănătăţii în vederea evitării infectării sau răspăndirii COVID-19, pentru perioadele în care urmează să se desfăşoare activităţi în acest sens”, precizează Lucica Pop – director executiv al Casei Județene de Pensii Maramureș.

🔎 Toate informaţiile despre serviciile oferite de Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă sunt disponibile aici.

Sursă informații: Casa Județeană de Pensii Maramureș. Sursă foto: Pixabay.

CITEȘTE ȘI:
Cerererile pentru biletele de tratament balnear pot fi trimise prin poștă sau e-mail
Reguli pentru unităţile de tratament balnear și pacienții acestora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.