”Testăm pentru sănătatea maramureșenilor” este proiectul Consiliului Județean Maramureș, realizat în parteneriat cu Primăria Baia Mare, prin care 50.000 de maramureșeni vor putea fi testați până la finalul anului 2020, voluntar și gratuit, pentru depistarea noului coronavirus SARS-CoV-2.

Proiectul ”Testăm pentru sănătatea maramureșenilor” a devenit operațional de ieri, anunță Consiliul Județean Maramureș. Proiectul prevede ”achiziționarea de teste automate pentru aparatele Real-Time PCR, astfel încât să se reducă atât timpii, cât și riscurile și costurile testării. Acesta urmărește, de asemenea, sprijinirea mediului de afaceri prin testarea angajaților operatorilor economici din județ, astfel încât activitatea economică să poată fi reluată”, se precizează în comunicatul Consiliului Județean.

Tot ce ce trebuie să facă maramureșenii care doresc să beneficieze de un test COVID-19 gratuit este să acceseze platforma online a proiectului la adresa https://testaminmaramures.ro/, urmând pașii stabiliți până la confirmarea înscrierii. Totodată, cei care doresc informații suplimentare sau doresc să ajungă și mai ușor la platforma online pot face asta accesând pagina de Facebook a proiectului ”Testăm pentru sănătatea maramureșenilor” sau să viziteze site-ul Consiliului Județean Maramureș.

Sursă informații și foto: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.