Autorul cu Phoebe

Trebuie să învăț să vorbesc normal cu câinele meu în public.

O iubesc tare mult pe Phoebe. Mă însoțește peste tot în ieșirile din fabulosul peisaj canadian, de la plajele Lacului Ontario până-n adâncurile pădurilor seculare din zecile de parcuri naturale. Dar ea nu trece oceanul cu mine în vizitele de acasă. Acolo, în România, am altele care mă așteaptă.

La Arad e Maya (foto stânga). Într-un superb cartier de case, ea are grijă de cea care găzduiește studioul Înpod și este stăpâna superbului cuplu muzical Lorena și Ciprian Mateian (ascultați-i aici.)

Apoi e Nuți (foto dreapta), din Timișoara, stăpâna vocalistului din Survolaj. În august trupa a ieșit în public pentru prima oară din 2017 încoace, și pentru prima oară în variantă acustică (bine, cine i-a prins în session-urile din Bănă la sfârșit de ani ‘80 îi știa și așa, cu-o chitară acustică, muzicuță și ce s-o găsi pentru percuție). Îi puteți vedea aici.

Da, știu, ar trebui să vorbesc normal cu potăița, măcar în public. Dar nu cred c-o să-mi iasă vreodată. Dragostea de micuța bestie alterează limbajul într-un fel care chiar nu merită schimbat.

George Moțoc

CITEȘTE ȘI: Rock din capul lui Moțoc | Două valsuri

Despre autor: George Moțoc este un realizator radio, podcaster și publicist de pe malul Săsarului, stabilit la Toronto.

Îl găsiți la georgemotoc.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.