Dacă tot ne-a intrat în case un nou an, hai să îl tratăm nu doar cu ospitalitate, ci și cu zâmbete. Și în timp ce îl omenim cu o sarma și un șpriț, să îi mai și povestim despre unele știri pescuite cu momeală de haz. Așadar:

  • PARE CĂ S-A ”TERMINATOR”. Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver cică și-ar fi ”Terminator”, în sfârșit, divorțul, la mai bine de un deceniu de la începerea procedurii propriu-zise. După cum au relatat Reuters și AFP, actorul numărul 1 (poate și 2, și 3, că părea că numai el joacă) din ”Terminator” și jurnalista Maria ar fi depus, marți, niște documente în instanță, ajungând la o înțelegere prin care să se încheie toată tărășenia. Buclucul a început în 2011, când Arnold a recunoscut că a avut relații să zicem neprincipiale cu menajera, în urma cărora aceasta a născut. Așa încât soției nu i-a rămas decât să nască, principial, un divorț. Un divorț care se vede înțărcat, iacătă, după 10 ani. Dar nu te pui cu celebritățile, că o faci degeaba.
  • RĂMÂNE CUM N-AM STABILIT. Fostul premier Florin Câțu a scris, ieri, pe pagina lui de Facebook, că anul 2021 se încheie, din punct de vedere economic, cu rezultate mult peste aşteptări. A mai scris și că 2021 a însemnat ”prudenţă, profesionalism şi predictibilitate”. Așa, și marmota? Hai, domnu’ Câțu, zău așa 🙂 Faceți eventual și niște benzi desenate, cu tumbe. Desigur, cu ”prudenţă, profesionalism şi predictibilitate”, parol!
  • ROBOT CHEF FĂRĂ ȘEF. Un lanț de fast-fooduri din Israel s-a apucat, de câteva zile, să le servească doritorilor burgeri vegetali meșteriți de un robot care face taman cum cere clientul. Adică îi spui chef-robotului vreau atâta proteină vegetală, cu atâta fasole și atâta năut, pune și o țâră de salată, iar ăsta se execută urgent. Unde mai pui că e în stare să facă simultan trei burgeri diferiți. Problema e ce se întâmplă dacă vii cu o reclamație că, de pildă, ți-a pus prea mult muștar și ceri să vorbești cu șeful. Pesemne robotul îți va răspunde că șeful lui e încă pe masa de invenție. Și că o să vină când va fi inventat.

Tiberiu Sabo

Sursa foto: pixabay.com

Citește și: Moș Crăciun n-a găsit selecționer. Așteptăm varianta Moș Burleanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.