CFR Cluj a învins, aseară, pe teren propriu, campioana Gibraltarului, Lincoln, cu 2-0 și s-a calificat în turul trei preliminar al Champions League, acolo unde o va întâlni pe Young Boys Berna. Indiferent de următoarele meciuri din preliminariile UEFA CL, clujenii și-au asigurat prezența în grupele Conference League.

CFR are însă de luat o revanșă față de elvețieni, după participarea din sezonul trecut din Europa League. În ultimul meci din grupă, CFR conducea la Berna cu 1-0 în minutul 90+, când un arbitru buimac a inventat un penalty pentru Young Boys. Până la urmă elvețienii au câștigat cu 2-1, pe seama obrazului gros al arbitrului. Să sperăm că CFR va izbuti mai mult în aceste tururi preliminare decât adjudecata calificare în grupele Conference League.

Azi însă joacă și celelalte echipe românești, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi, în manșa a doua a turului doi preliminar din Conference League. FCSB joacă de la ora 17 cu Karagandy (însă nu în Kazahstan, ci în Armenia), având un rezultat fragil după meciul tur, 1-0. Craiova îi întâlnește acasă, de la 21.30, pe albanezii de la Laci. Oltenii au fost învinși cu 1-0 în primul meci, în care au jucat prost de tot. Cât despre Sepsi, aceasta joacă acasă, de la 19.30, cu Slovan Bratislava, cu care a terminat în tur la egalitate, 0-0.

La ce să ne așteptăm de la aceste trei meciuri? La niște calificări, numai că depinde cum se potrivește socoteala de acasă cu cea de pe gazon. Și de obicei socoteala asta cam joacă feste. Dar să sperăm că de data aceasta iese bine pentru toate cele trei echipe care reprezintă România. (T.V.S.)

Sursa foto: Facebook / CFR 1907 Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.