CFR Cluj a obținut, ieri, calificarea în turul 2 preliminar al Champions League într-un meci cu o căruță de emoții. După ce în tur câștigase în Gruia cu 3-1, campioana României s-a văzut condusă de Banja Luka, acasă la ea, în Bosnia, cu 2-0 după timpul regulamentar, cum i se spune, așa că s-a trecut la cele două reprize de prelungiri. Noroc cu Chipciu (foto), care în minutul 118 a înscris un gol izbăvitor, care a însemnat calificarea ”feroviarilor” în turul 2.

Important e că s-a terminat cu bine, însă, pe de altă parte, nu te poți face că plouă după o partidă care ar fi trebuit să fie la îndemâna CFR-ului, dat fiind că diferența de valoare dintre cele două echipe este evidentă.

Campioana României a dat senzația că s-a dus în Bosnia ca fiind deja calificată în turul următor. După ce a luat însă două goluri în patru minute și-a cam dat seama că e pe cale s-o dea în bară (cu mingea a și dat-o, de două ori). De acord că abia au reînceput meciurile oficiale, că echipa mai are nevoie de un rodaj, însă dacă tremuri cu Banja Luka, o trupă modestă, atunci cum să te mai gândești la grupele Champions League sau Europa League? CFR trebuie să-și revină, dar urgent. E de văzut aici și aportul pe care îl va avea antrenorul Șumudică. Că se supără au ba, nu pare să fie din filmul CFR-ului, cel puțin până acum. E, desigur, doar o părere, care poate fi greșită.

În turul al doilea preliminar din UEFA CL CFR va întâlni o echipă din Gibraltar, Lincoln Red Imps. Dacă și cu cei din Gibraltar vom avea emoții legate de calificarea în turul următor, atunci mai bine ne lăsăm de fotbal, zău așa! În rest, spor la fotbal să fie. (Tiberiu Sabo)

Sursa foto: Facebook / CFR Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.