A început campionatul Ligii I, culmea cu un meci în care FCSB n-a învins FC Botoșani. În avancronica de ieri ziceam că s-ar pune doar problema scorului, cu cât va bate echipa antrenată de Becali. Iacătă că de data asta am greșit și, Doamne-ajută!, foarte bine că fu să fie așa. Cei de la Botoșani chiar nu au dat-o cotită, au jucat cum s-ar zice corespunzător. La rândul ei, FCSB n-a arătat mare lucru. Ar trebui să-și schimbe antrenorul. Adică să se schimbe Becali cu el însuși.

Echipa bucureșteană a avut și un 11 m. Ratat de ”perla”, cum îi spun unii, Tănase. A fost un moment chiar comic. Tănase se îndrepta spre minge, dar ba se oprea, ba mergea iar către ea, ba pășea.

Când fotbaliști precum Tănase – talentați, de altfel – vor ajunge să priceapă că fotbalul nu se joacă la ciupeală poate că vom apuca și noi să ne mai bucurăm de acest sport. Noi cei din tribune sau de la televizor.

Azi avem Sepsi cu Clinceni, de la 18.30, si CFR cu Craiova lui Mititelu, de la 21.30. Spor la fotbal să avem și mai vorbim.

Tiberiu Sabo

Sursa foto: Facebook / FC Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.