Campioana României din ultimii cinci ani, CFR Cluj, a fost eliminată aseară încă din turul 1 al preliminariilor UEFA Champions League, în Gruia, la loviturile de departajare. A fost trimisă la depou de un adversar care nu-ți face părul măciucă atunci când auzi de el, Pyunik Erevan, campioana Armeniei. O echipă inimoasă, dar care nu strălucește defel la delicatețuri fotbalistice.

Despre meci numai de bine, vorba vine; a fost atât de prost, încât îți venea să închizi televizorul. Ba să-l și bagi în debara.

Concluzia e simplă. Nu doar la națională avem un fotbal mic, ci și la echipele de club. Cât despre filosofia antrenorului Dan Petrescu de a încerca să înghețe un rezultat când conduci cu un gol, se vede de la o poștă că nu mai sensibilizează nici nurcile. Când te zgârcești să joci, atunci te alegi cu praful de pe tobă.

Una peste alta, cei de la CFR ar putea gândi și pozitiv: au evitat să fie din nou eliminați, ca în 2018, de luxemburghezii de la Dudelange, în cazul în care ar fi trecut de anosta Pyunik.

Tiberiu Sabo

Sursa foto: Facebook / CFR Cluj

CITEȘTE ȘI: ”Bursucul” și temerile lui

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.