S-au desfășurat, ieri, ultimele două sferturi de finală de la EURO 2020. S-a lămurit, așadar, și care va fi cea de-a doua semifinală.

  • La Baku, în primul meci al zilei, Danemarca a învins Cehia cu 2-1, după ce condusese cu 2-0. Nimic de zis, cehii s-au străduit, dar n-a fost ziua lor în care să câștige la loz în plic. Cât despre danezi, aceștia și-au continuat parcursul grozav după ce începuseră turneul aiurea, cu două înfrângeri, și nu prea le mai dădea lumea șanse. Ei iaca s-au dezmeticit, au croșetat trei victorii și au ajuns între primele patru echipe ale Europeanului.
  • În al doilea sfert disputat ieri, pe Stadio Olimpico, din Roma, Anglia i-a cam dat cu terenul în cap Ucrainei, învingând-o cu 4-0. Trupa lui Șevcenko a tras de ea și în prima repriză a fost destul de ațoasă, însă în partea a doua ucrainenii au fost praf. E drept că și englezii joacă de zici că-s întorși cu cheia. O echipă foarte puternică, cine îi dă gol poate face petrecere. Ucrainenii însă merită felicitați că au ajuns până în sferturi.

Urmează semifinalele, care se vor desfășura pe Wembley. Marți, de la 22, avem Italia – Spania și ar trebui să fii nițel cam Nostradamus ca să prevezi cine va merge în finală. Oricum, așa meci să tot ai. În a doua semifinală, miercuri, tot de la ora 22, Anglia întâlnește Danemarca. Și dat fiind că joacă acasă, dar și datorită fotbalului arătat până acum englezii sunt favoriți. De văzut dacă Danemarca va izbuti să fie buturuga mică. Spor la fotbal să fie!

Tiberiu Sabo

Foto: captură video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.