Ce am avut în a doua zi a optimilor turneului final? Două meciuri încleștate.

  • Olanda pleacă acasă după ce s-a ales cu un 0-2 cu Cehia. ”Portocala mecanică” a părut o echipă vlăguită, fără idei, în vreme ce alde cehii nu au stat prea mult la discuții. Unii analiști sunt de părere că Țările de Jos i-au luat de sus pe adversarii lor. Rezultatul a rămas pe tabelă. Un meci cumva fără istoric, Cehia a bătut dat fiind că nu a fost șubredă. Sau nu și-a arătat șubrezenia.
  • În a doua optime de ieri, Belgia a trecut de Portugalia cu 1-0. Chiar a fost un meci de campionat european, mai ales în repriza a doua. Portugalia a atacat consistent în a doua parte a meciului, a avut ocazii, bară, dar nu i s-a arătat să treacă peste o națională a Belgiei greu de dat deoparte. Un pronostic? Belgia va ajunge în finală, să nu ziceți că nu v-am spus 🙂

Azi, de la ora 19, avem Croația – Spania, la Copenhaga. Două echipe care vor pune la cale, să zicem așa, un meci greu. A doua optime de astăzi e pe Arena Națională, de la București, între Franța și Elveția, la ora 22. De când au ajuns în România, francezii s-au plâns ba că e prea cald, ba că la hotel se face un chef al unor absolvenți de liceu și e deranjant. Asta e, nu putem face mai răcoare afară, pardon! Și nici să alungăm capitala într-o iremediabilă tăcere fiindcă au venit ”cocoșii” la noi.

Tiberiu Sabo

Sursa foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.