Naționala olimpică de fotbal joacă astăzi, de la ora 11.30 (TVR 1), ultimul meci din grupă, unul care i-ar putea aduce calificarea în sferturile de finală. ”Tricolorii” au nevoie de o victorie cu Noua Zeelandă ca să ajungă în faza superioară a competiției.

Venim după un duș elegant spus rece, un 0-4 cu Coreea de Sud, care a făcut ce a vrut cu noi pe teren, în meciul jucat duminică. România a fost o echipă scămoșată, cu care asiaticii chiar s-au distrat. Dar hai să zicem că există și zile proaste. Acestea există în viața oricărui om, nu neapărat doar în cea a unui sportiv. La urma urmei și urșii polari au zile proaste, nu prind o focă, uneori, cu lunile.

De bună seamă că nu stăm să le cântăm în coadă urșilor polari, ne interesează naționala olimpică și meciul de azi cu Noua Zeelandă. E de văzut dacă selecționerul Mirel Rădoi a izbutit să le scoată din cap elevilor lui stânjeneala de după meciul cu sud-coreenii, când au jucat nu ca nuca lovită de perete, ci ca 11 nuci date de pereți. Să sperăm că episodul Coreea de Sud a fost unul care va rămâne stânjenitor și atât, că nu s-ar mai repeta. Hai România, vă ținem pumnii, flăcăilor! (Tiberiu Sabo)

Sursă foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.