Întâi răcire accentuată, apoi temperaturi chiar și peste media normală a perioadei, cam așa vor fi următoarele zile în Maramureș.

Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimarea evoluției valorilor termice și a precipitațiilor până în 25 octombrie.

Variaţiile termice vor fi semnificative în prima săptămână, astfel că răcirea accentuată din zilele de 14 octombrie, respectiv 17-18 octombrie se va concretiza prin maxime de 11-13 grade şi minime de 2-5 grade, în medie. În restul timpului vor fi temperaturi mai ridicate, în general peste cele normale ale perioadei, cu medii regionale de 17-19 grade ziua şi 7-10 grade noaptea. Cea de-a doua săptămână va debuta cu vreme normală termic, cu maxime de 15-17 grade şi minime de 4-6 grade, ulterior fiind estimate temperaturi în creştere.

Ploile vor fi mai frecvente şi în general moderate cantitativ în perioadele 12-14 octombrie şi din nou în 15-17 octombrie, iar pentru a doua jumătate a intevalului de referinţă probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere din data de 22 octombrie.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.