Pentru azi este anunțată o maximă de 16 grade. De mâine, însă, treptat maximele scad. Minimele nocturne vor ajunge la o medie regională de -1. Câteva dintre estimările evoluției valorilor termice și a precipitațiilor anunțate de Administrația Națională de Meteorologie până în 15 noiembrie pentru Maramureș.

Primele zile ale intervalului sunt caracterizate de o creștere a regimului temperaturii aerului, maximele ajungând până la 16 grade în 4 noiembrie, când vremea va deveni caldă pentru această dată din calendar. Apoi va avea loc o răcire care va determina înregistrarea unor valori termice apropiate de cele normale climatologic, respectiv 10-12 grade, între 5 și 10 noiembrie, cu o nouă tendință de scădere la sfârșitul celei de a doua săptămâni, când se vor atinge în medie 7 grade.

Minimele nocturne vor crește până la 8 grade până în 5 noiembrie, după care, spre sfârșitul intervalului de prognoză, vor coborî spre o medie regională de -1, 0 grade.

Ploile vor fi mai frecvente până în 5 noiembrie. Ulterior vor mai fi precipitații slabe, pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare după 10 noiembrie.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.