Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă. Carosabilul este curat și parțial umed pe sectoarele de drumuri naționale în zonele de șes și deal, respectiv curat și umed în zona de munte. Vizibilitatea în trafic este bună. Pe sectoarele de drumuri județene carosabilul este curat și parțial umed.

Stratul de zăpadă măsoară: 23 cm la Băiuț, 20 cm la Cavnic, 18 cm la Vf. Iezer, 11 cm în Baia Borșa și Luhei, 7 cm în Pasul Gutâi, la Firiza și Groșii Țibleșului, 5 cm în Poiana Borșa, 4 cm la Moisei și Săcel, 3 cm la Suciu de Jos, 2 cm pe Valea Vaserului.

Vremea va fi astăzi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse, îndeosebi în cursul zilei, vor cădea precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Izolat vor fi condiții de polei. La munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab la moderat cu unele intensificări îndeosebi la munte, unde va viscoli sau spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 6 grade, iar cele minime între -3 și 0 grade.

Sursă informații și foto: Instituția Prefectului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.