Conferinţa știinţifică internaţională ”Valorificarea patrimoniului etnocultural în cercetare și educație”, eveniment ajuns la a cincea ediție, va avea loc online în 24 noiembrie, cu participare băimăreană.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Institutul Patrimoniului Cultural din Republica Moldova organizează, în format online, conferinţa știinţifică internaţională ”Valorificarea patrimoniului etnocultural în cercetare și educație”, ediția a V-a, în data de 24 noiembrie.

9 reprezentanți ai Domeniului Studii Culturale din cadrul Facultății de Litere din Baia Mare (trei cadre didactice și șase studenți-masteranzi de la specializarea Etnoturism/Etnologia și turismul cultural) vor susține lucrări în cadrul conferinței.

Ariile tematice ale conferinței sunt: Educația prin patrimoniu, Tradiție și inovație în cultura populară, Patrimoniul istoric și etnocultural, Conservare, valorificare și promovare a patrimoniului cultural, Valorificarea artei și ahitecturii tradiționale.

Printre partenerii acestei manifestări științifice internaționale, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare și Facultatea de Litere.

Programul conferinței este disponibil aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.