S-a lansat Naradix – modul de clase digitale, prin care adolescenți din întreaga țară își dau întâlnire online, timp de o oră, pentru a învăța despre lucrurile care îi pasionează.

”De la social media, la personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligență artificială sau educație financiară, elevii vor avea ocazia de a interacționa cu profesioniști de top”, anunță Ministerul Educației și Cercetării.

La clasele digitale NaradiX vor participa vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuți.

Programul următoarelor două întâlniri NaradiX
☑️ Joi, 2 aprilie, ora 16:00, invitat – dr. Mihail Pautov: medicul va explica pe îndelete de ce e important să rămânem acasă pe perioada carantinei, cum să ne protejăm de virus și cum pot evolua lucrurile în continuare;
☑️ Vineri, 3 aprilie, ora 18:00, invitat – Urania Cremene: va vorbi despre cum pot fi gestionate sănătos emoțiile în timpul izolării, ce putem face pentru a ne simți cât mai bine chiar dacă nu ieșim din casă și cum putem folosi timpul liber în mod constructiv.
Naradix este lansat în cadrul inițiativei ”Reacție pentru educație”, derulată ca urmare a parteneriatului între Ministerul Educației și Cercetării și Narada.

Sursă informații: Ministerul Educației și Cercetării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.