Centrul European de Limbi Moderne de la Graz organizează în 12 octombrie un seminar online pe tema ”How to ensure that languages flourish in your school / Comment assurer des environnements d’apprentissage optimisés pour et par les langues vivantes dans votre école”, informează Ministerul Educației și Cercetării.

”Evenimentul este dedicat abordărilor holistice în predarea limbilor, metode care sprijină elevii în atingerea potențialului lor de învățare. În acest scop, participanților le vor fi prezentate resurse ușor de implementat, adaptate învățării în sistem hibrid”, se precizează în comunicatul Ministerului Educației și Cercetării.

Publicul-țintă al seminarului include: inspectori, directori de școli și orice persoane cu responsabilități în formarea/ sprijinirea profesorilor în domeniul educației lingvistice (profesori metodiști, șefi de catedră, formatori etc.).

Seminarul va fi susținut în limba engleză, în intervalul 14:00 – 15:30 (CET) și în limba franceză, în intervalul 16:00- 17:30 (CET).

Persoanele interesate să participe sunt invitate să se înregistreze utilizând acest link. 9 octombrie este ultima zi de înscriere.

Sursă informații: Ministerul Educației și Cercetării. Sursă foto: Centrul European de Limbi Moderne de la Graz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.