”Cu toate măsurile de precauție luate, noul coronavirus ne împedică să luăm startul în noul campionat, pe care l-am așteptat cu nerăbdare”, acesta este anunțul făcut azi de reprezentanții echipei Știința Explorări.

”La testele obligatorii pentru Covid-19 efectuate în această săptămână am primit nu mai puțin de 10 (zece) rezultate pozitive. Cei infectați sunt antrenorul Marius Botea, statisticianul Rolland Balog și jucătorii Robert Țuțea, Dragoș Răileanu, Eduard Catrina, Sorin Dragomir, Andrei Butnaru, Yordan Zhelyazkhov, Laurean Crișan și Adrian Săvoiu. Toți sunt asimptomatici și se află în izolare, pentru 14 zile, la domiciliu”, precizează oficialii clubului.

”Din această cauză, echipa se vede în imposibilitatea de a se deplasa în capitală la primul turneu din ediția 2020-2021 a Diviziei A1. Conform regulamentului, vom pierde cu 3-0 partidele cu CSU Știința București și Universitatea Cluj”, informează aceeași sursă.

Noua ediție a Diviziei A1 de volei masculin urma să înceapă pentru echipa din Baia Mare astăzi. Cele 12 echipe participante în campionat au fost împărțite în patru grupe în care fiecare va juca cu fiecare. În primul turneu, băimărenii ar fi trebuit să evolueze în București în compania echipelor Știința București și U Cluj.

Următorul turneu pentru Știința Explorări este programat pentru 20-22 noiembrie, la Dej, când sportivii antrenați de Marius Botea ar urma să întâlnească Dinamo București și Unirea Dej.

Sursă informații și foto: Facebook / Știința Explorări Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.