Partidele celui de-al treilea turneu al Diviziei A1 de volei masculin sunt programate la finele acestei săptămâni. Știința Explorări va evolua la Zalău.

În grupa din care fac parte băimărenii se va juca un singur meci: CSȘ CNE LAPI Dej SCM Zalău – Știința Explorări. A treia componentă a grupei de la Zalău, CSM Câmpia Turzii, s-a retras din campionat din motive financiare.

Echipa gazdă este pregătită din acest an de Sorin Pop, fostul antrenor secund al echipei Știința Explorări. SCM Zalău îi are în lot, printre alții, pe Liviu Râpeanu, Mihai Coasă, Vlad Cuciureanu și Csanad David, foști jucători ai formației băimărene. De asemenea, managerul Adrian Feher și antrenorul secund Marius Lazăr au jucat în trecut la Explorări Baia Mare.

SCM Zalău are 9 puncte cu care este pe locul 4 în clasament, în timp ce băimărenii deocamdată nu au niciun punct, fiind pe poziția a noua. După ce în primul turneu (contând pentru etapele 1 și 2), Știința Explorări nu a putut participa din cauza testelor pozitive la noul coronavirus, ceea ce a echivalat cu două jocuri pierdute la ”masa verde”, a urmat turneul de la Dej (contând pentru etapele 3 și 4), unde băimărenii au pierdut pe teren ambele confruntări.

Meciul dintre CSȘ CNE LAPI Dej SCM Zalău și Știința Explorări Baia Mare este programat pentru mâine, începând cu ora 18.00, și va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a clubului zălăuan.

Sursă informații și foto: Știința Explorări Baia Mare (credit foto: Volley Core)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.