Meciul de rugby dintre reprezentativele Romaniei si Germaniei din cadrul sezonului 2018 al Rugby Europe Champioship, sambata 10 februarie 2018, la Cluj-Napoca. Odata cu debutul in noul an competitional, Romania va relua si campania de calificare la Cupa Mondiala in acest sens meciurile din Rugby Europe International Championship urmand sa aiba o miza dubla: stabilirea castigatoarea competitiei si echipa care va obtine biletul pentru Japonia 2019. © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro

Programat pe 7 februarie, la Craiova, meciul dintre România și Belgia, din ultima etapă a Rugby Europe Championship, nu se va mai disputa.

Rugby Europe, forul continental care organizează această competiție, a anunțat aseară că Federația Belgiană de Rugby a informat oficial că din cauza pandemiei autoritățile belgiene nu permit echipei naționale de rugby să părăsească țara, în ciuda faptului că în România nu sunt în acest moment restricții care să împiedice disputarea meciurilor din Rugby Europe Championship.

Colegiul Director al Rugby Europe se va reuni zilele următoare pentru a lua o decizie legată de acest meci.

Ultima etapă a Rugby Europe Championship, programată pentru data de 14 martie 2020, a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Meciurile restante au fost reprogramate pentru data de 1 noiembrie 2020, după care au fost amânate încă o dată, tot din cauza pandemiei, stabilindu-se să se joace în 7 februarie 2021.

În această etapă mai sunt programate partidele Georgia – Rusia și Spania – Portugalia.

Sursa: frr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.