Echipamentul pe care componenții echipei olimpice a României îl vor purta peste un an la Jocurile Olimpice de la Tokyo a fost prezentat pe stadionul din incinta Complexului Sportiv Sydney 2000 din Izvorani, înainte de Adunarea Generală Ordinară a Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR).

În aplauzele celor prezenti, 14 sportivi ai Team Romania au defilat pe podiumul de prezentare în inedita postură de modele în care s-au aflat. ”Laura Coman și Marian Drăgulescu, Ionela Livia Cozmiuc și Ciprian Tudosa, Anca Stoenescu și Cătălin Chirilă, Gabriela Mărginean și Robert Glință, Gianina Beleaga și Mihai Vasile Țigănescu, Alina Vuc și Victor Mihalachi, Ana-Maria Popescu și Marius Cozmiuc au purtat echipamentul Team România plini de încredere și mândrie, cu speranța că la anul vor urca pe podiumul olimpic”, se arată în comunicatul COSR.

Gazdele evenimentului au fost Mihai Covaliu – președinte COSR – și George Boroi – secretar general al COSR.

”Identitatea vizuală este dată de apariția numelui <<Team Romania>> pe pieptul sportivilor dar și direct în țesătura echipamentelor PEAK. Eleganța derivă din combinațiile de culori și pornește de la baza de albastru – bleumarin punctând cu tușe ale nuanțelor puternice de roșu și galben. Tricourile albe aduc prestanță, încălțămintea comodă în două culori completează ținuta și alături de accesoriile personalizate dau identitate tricolorilor”, precizează reprezentanții COSR în postarea de pe contul oficial de socializare.

Design-ul ”Team Romania” poartă semnătura lui Martin Tibabuzo, cel care, informează COSR, ”a creat pentru Messi și naționala Argentinei, pentru Juventus sau Chelsea”.

Colecția ”Team Romania 2020” este prezentată pentru COSR de spadasinele Bianca Benea și Alexandra Predescu, sabrerul George Dragomir și spadasinul Adrian Dabija. Foto: Ana-Maria Oancia.

🔎 Comunicatul integral COSR despre defilare și o galerie foto de la eveniment sunt disponibile aici.

În cadrul aceluiași eveniment a fost lansat clipul ”Team Romania – 1 an până la Tokyo 2020”. ”Trebuie să avem încredere că ÎMPREUNĂ putem depăși aceste vremuri, că FLACĂRA e aprinsă în fiecare dintre noi, iar SPERANȚA ne luminează calea” – este mesajul pe care îl transmite clipul de promovare a echipei olimpice a României.

Robert Glință (înot), Ionela Cozmiuc și Gianina Beleaga (canotaj), Alin Firfirică (atletism), Gabriela Mărginean și Ancuța Stoenescu (baschet), Alexandru Pașcanu (fotbal), Laura Coman (tir sportiv) Alina Vuc (lupte), Marian Drăgulescu (gimnastică) și Ana Maria Popescu (scrimă) transmit energie pozitivă și spun tuturor că merită să lupți pentru un vis.

”Realizat înainte de izbucnirea pandemiei, clipul se potrivește mai mult ca oricând perioadei incerte pe care o traversăm”, menționează reprezentanții COSR.

🔎 Comunicatul integral COSR despre lansarea clipului este disponibil aici.

Sursă informații, video și foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român

CITEȘTE ȘI:
”Uniți prin emoție” – motto-ul oficial al Jocurilor Olimpice 2020
”Jocurile Olimpice vor putea fi sărbătoarea întregii umanități, după ce vom birui această criză”
Jocurile Olimpice vor avea loc între 23 iulie și 8 august 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.