Programată astăzi, de la ora 15:00, partida din Grupa A a Cupei României dintre Universitatea Cluj-Napoca și CSM Ştiinţa Baia Mare nu a mai avut loc.

”Deși ambele echipe au fost pe teren, pregătite să înceapă partida, rezultatele testelor COVID-19 ale jucătorilor clujeni nu au ajuns la timp, în acest caz, meciul neputându-se disputa. Astfel, partida va fi omologată cu rezultatul de 5-0 pentru băimăreni”, anunță Federația Română de Rugby.

Patru etape au trecut din Cupa României, iar din cele trei jocuri pe care CSM Știința le-a avut programate doar unul a avut loc pe teren, în chiar prima etapă, când băimărenii au învins Universitatea Cluj pe propriul teren, cu 96-9.

Etapa I, 19 septembrie: CSM Știința Baia Mare – CS U Cluj 96-6, CSA Steaua – CS Tomitanii 66-20;
Etapa a II-a, 26 septembrie: CSU Cluj – SCM Rugby Timișoara (amânat), CS Tomitanii – CS Dinamo 14-34;
Etapa a III-a, 3 octombrie: CSM Știința Baia Mare – SCM Rugby Timișoara 5-0, CS Dinamo – CSA Steaua 10-50.
Etapa a IV-a, 10 octombrie: Universitatea Cluj-Napoca – CSM Știința Baia Mare nu s-a disputat, Tomitanii Constanța – Steaua București 3-36.

În următoarea etapă, programată pentru 14 noiembrie, CS SCM Timișoara întâlnește CS Universitatea Cluj, iar CS Dinamo București va juca în compania ACS Tomitanii Constanța. Băimărenii ar urma să joace în etapa a șasea, în 21 noiembrie, la Timișoara.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.