CSM Știința anunță că va fi prezentă și în acest sezon în ultimul act al Cupei României. Băimărenii își vor disputa finala în 28 noiembrie, în compania CSA Steaua București.

”Ca urmare a problemelor medicale cauzate de infectarea cu Covid 19, formația Sport Club Municipal Timișoara se vede nevoită să renunțe la disputarea ultimelor trei meciuri din cadrul grupei A a Cupei României: dubla cu CS Universitatea Cluj, respectiv CSM Știința Baia Mare. În atare condiții, campioana României, CSM Știința Baia Mare, va juca în capitală pe data de 28 noiembrie 2020 finala celei de a 74-a ediții a Cupei României, contra rivalei CSA Steaua București”, informează Alin Boțioc pe site-ul CSM Știința Baia Mare.

Cupa României, ediția 2020, a început în 19 septembrie, având la start cele șase echipe din primul eșalon valoric, împărțite pe două grupe, după criterii geografice. Astfel, Grupa A a fost formată din CSM Știința Baia Mare, CSU Cluj și SCM Rugby Timișoara. Din Grupa B au făcut parte Steaua, Dinamo și CS Tomitanii. Partidele au fost programate tur-retur, iar ocupantele primei poziții în clasamentul fiecărei grupe urmau să joace finala. Doar că pandemia a refăcut regulile jocului, mai multe partide nefiind jucate.

”Zimbrii” au disputat un singur meci, în chiar prima etapă, când au învins cu 96-9 echipa din Cluj. A fost, de altfel, singurul joc din Grupa A decis pe teren, restul aflându-și verdictul la ”masa verde”.

Băimărenii revin într-o finală de Cupa României după o pauză de două ediții. Va fi a 21-a finală de Cupa României jucată de CSM Știința, club care are în vitrină cinci trofee de Cupa României.

Sursă informații: CSM Știința Baia Mare. Sursă foto: Federația Română de Rugby.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.