Progresul Șomcuta Mare și CSM Sighetu Marmației își dispută azi – fără spectatori, dar LIVE pe internet – finala Ligii a patra la fotbal în Maramureș, cu o brigadă care îl are la centru pe sătmăreanul Szabolcs Kovacs, arbitru de Liga 2 – anunță Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

14 meciuri a disputat Progresul în seria Sud, câștigând 13 dintre ele și bifând un egal. Cu un total de 40 de puncte, cei din Șomcuta Mare ocupă locul I în seria formată din 13 echipe. Progresul are cel mai prolific atac al seriei (73 de goluri date) și cea mai solidă apărare (11 goluri primite). Din rândul șomcutenilor vin și principalii doi marcatori ai seriei Sud, după cum indică statisticile Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM): Ionuț Buhai (14 goluri) și Cătălin Răduneață (12).

10 victorii și 2 egaluri are în palmares CSM Sighetu Marmației în cele 12 partide disputate în Seria Nord, o serie formată în acest sezon din 11 echipe. Echipa sigheteană are cel mai inspirat atac din serie (76 goluri înscrise) și cel mai puternic sistem de apărare (10 goluri primite). Golgeterul echipei este, conform statisticilor AJFMM, Adrian Mușat, cu 13 goluri.

Brigada de arbitri este formată din Szabolcs Kovacs (Satu Mare, Liga 2) – la centru, Radu Despa (Maramureș, Liga 2) – asistent 1, Răzvan Soponar (Maramureș, Liga 2) – asistent 2. Rezervă arbitru: Norbert Kemenes (Maramureș, Liga 3). Rezervă arbitru asistent: Cristian Lucaci (Maramureș, Liga 2). Observator: Zoltan Szekely (Maramureș, Liga 1).

”Echipa învingătoare va reprezenta Maramureșul la barajul de promovare în Liga 3 din postura de campioană, iar cealaltă finalistă va reprezenta județul în Cupa României”, anunță AJFMM, în acord cu hotărârile Biroului Executiv luate în ședința din 20 iulie.

Meciul dintre Progresul Șomcuta Mare și CSM Sighetu Marmației are loc începând cu ora 17.00, pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare și se va desfășura fără spectatori. Va putea fi, însă, urmărit în transmisiune LIVE pe contul oficial de Facebook al AJFMM.

”Organizarea finalei respectă Protocolul medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator. Menționăm de asemenea că ambele echipe și toți oficialii jocului au făcut testele RT-PCR în termen”, precizează AJFMM.

Sursă informații: Asociația Județeană de Fotbal Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.