Deşi Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 au fost amânate pentru anul viitor, iubitorii sporturilor au ocazia să fie conectaţi la incredibila atmosferă a celei mai importante competiţii din lume.

Redacţia Sport a TVR a pregătit o incursiune în istoria participării olimpice a României din ultimele trei decenii cu imagini de arhivă de la Barcelona 1992, Atlanta 1996, Sydney 2000, Atena 2004, Beijing 2008, Londra 2012 şi Rio 2016.

Începând din 25 aprilie, TVR 2 va difuza în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11.30, momentele de aur ale Jocurilor Olimpice care i-au avut ca protagonişti pe sportivii români.

„Poveşti ale celor mai râvnite medalii vor putea fi urmărite la Televiziunea Română. În această perioadă veţi putea retrăi prin intermediul Olimpiadelor de aur emoţia şi bucuria generate de momente de excepţie ale participării sportivilor români la Jocurile Olimpice. Drumul spre legendă începe la Barcelona, în 1992, cu ultima notă de 10 din istoria olimpică a gimnasticii şi cu victoriile de excepţie ale canotorilor, trece apoi prin Atlanta la aurul agăţat cu vârful floretei de Laura Badea, ajunge la Sydney, la tripla canotoarelor şi la victoria Gabrielei Szabo, şi se opreşte pentru un episod la Atena când flacăra olimpică a efectuat un periplu mondial, în premieră pe toate cele cinci continente. Din Grecia se merge mai departe spre Beijing, Londra şi Rio”, spune producătoarea Monica Bucur.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.