Pentru respectarea cerințelor UEFA privind numărul de partide al unei echipe reprezentative într-un an calendaristic, FRF a perfectat un meci amical pentru prima reprezentativă.

Întâlnirea va avea loc pe data de 11 noiembrie, pe stadionul “Ilie Oană”, din Ploiești. Ora de start va fi 19:00, iar partida va fi transmisă live de PRO X și Radio România Actualități.

După acest amical, România joacă pe 15 noiembrie cu Norvegia în Liga Națiunilor (Arena Națională) și pe 18 noiembrie cu Irlanda de Nord, la Belfast, în aceeași competiție.

Miza majoră a acestei “triple” o constituie faptul că rezultatele vor influența direct clasamentul FIFA la final de noiembrie, adică acela în baza căruia se vor fixa urnele valorice pentru tragerea la sorți a preliminariilor CM 2022 care debutează în primăvară.

Belarus ocupă locul 90 în clasamentul FIFA. A pierdut semifinala play-off-ului pentru EURO 2020 în Georgia, 0-1. În Liga Națiunilor, în această toamnă, a jucat cu Albania (0-2 acasă), Kazahstan (2-1 în deplasare), Lituania (2-2 în deplasare) și din nou Kazahstan (2-0 acasă).

Tricolorii au întâlnit de patru ori până acum Belarus, reușind două victorii și două remize.

Sursa: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.