La Winners Sports Club din Cluj a avut loc ieri tragerea la sorți a grupelor turneului de tenis Winners Open. Horia Tecău a extras numele concurentelor, alături de Patrick Ciorcilă, managerul turneului. Cele două grupe sunt alcătuite astfel:

  • Grupa A: Gabriela Ruse, Irina Bara, Georgia Crăciun.
  • Grupa B: Irina Begu, Jaqueline Cristian, Miriam Bulgaru

Jucătoarele vor juca după sistemul Round Robin. În faza grupelor (joi si vineri) se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu super tie-break până la 10 în setul decisiv. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica mai departe. În semifinale și finală se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu set decisiv și tie-break la 6-6.

Horia Tecău: „Turneul Winners Open este o oportunitate imensă pentru fete să joace niște meciuri cât de oficial se poate în aceste momente, după săptămâni bune de antrenamente. Acum au șansa să intre pe teren la meci și cred că sunt foarte motivate. Iar în această situație, este cel mai apropiat lucru de un turneu oficial internațional. Poate fi un început în campania noastră de calificare pentru olimpiada de anul viitor.

Turneul de tenis Winners Open are loc în perioada 2-5 iulie, la Cluj. Din cauza situației actuale, accesul publicului va fi restricționat, dar meciurile vor fi transmise live pe pagina de facebook Sports Festival și pe Digi Sport. Iată și programul meciurilor:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.