În a șasea etapă a Ligii Zimbrilor a venit azi prima înfrângere din sezonul 2020/2021 suferită de CS Minaur Baia Mare, înfrângere în compania CSM București, la scorul de 23-29 (8-16).

CSM București – CS Minaur Baia Mare 29-23 (16-8)
Aruncări de la 7m: 3-3 (toate transformate). Minute de eliminare: 6-4.
CSM București: Krupa (11 intervenții), Varro (3) – Nantes 6 (2 din 7m), Teixeira 4 (1), Rotaru 3, Davidovic 3, Predragovic 3, Tărîță 2, Onyejekwe 2, Ungureanu 2, Fotache 1, Jerebie 1, Mazilescu 1, Becheru 1, Militaru, Aungurenci. Antrenori: Eliodor Voica, Bogdan Voica, Sorin Toacsen.
CS Minaur: Ciobanu (8), Buzogany (3) – Csepreghi 8 (3), Ramba 5, Makaria 3, Skrobic 2, de Araujo 2, Haiduc 1, Cip 1, Pop 1, Bușecan, Mureșan, Buguleț, Bera. Antrenori: Adrian Petrea și Alexandru Sabou.

În etapa a șaptea, mâine, de la ora 18.25, în meci transmis în direct de TVR 1, CS Minaur Baia Mare va întâlni AHC Dobrogea Sud, grupare care – în această seară – a învins cu 29-21 AHC Dunărea Călărași.

Să mai spunem că după ce două echipe (Magnum Botoșani și CSM Bacău) nu au mai ajuns la turneul din Sfântu Gheorghe din cauza numărului mare de sportivi depistați pozitivi la testul pentru noul coronavirus, Federația Română de Handbal a anunțat că CSM Focșani a fost exclusă din turneu și va pierde meciurile rămase de disputat cu 0-10, din cauza nerespectării Protocolului medical de organizare și desfășurare a competițiilor de handbal.

Așa că dacă CS Minaur a început cu o zi mai târziu turneul din Sfântu Gheorghe, dat fiind că în prima zi ar fi trebuit să evolueze în compania grupării din Botoșani, absentă la acest turneu, băimărenii vor și termina mai repede cu o zi turneul, din cauză că duminică, 11 octombrie, ar fi trebuit să joace împotriva celor din Focșani.

Clasamentul și rezultatele la zi sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Cu 10 indisponibili, Minaur începe cu victorie al doilea turneu de la Sfântu Gheorghe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.