Șapte jucători de la echipa de handbal masculin CS Minaur Baia Mare sunt infectați cu noul coronavirus, COVID-19, anunță azi site-ul oficial al clubului.

”Primul caz a fost depistat încă din ziua de 23 septembrie, cu simptome apărute de duminică, 20 septembrie. În urma confirmării faptului că sportivul Călin Căbuț a fost pozitiv la două teste consecutive, în data de 25 septembrie toată echipa a fost supusă unei noi testări. Din păcate, rezultatele au confirmat ca pozitivi încă șase sportivi de la clubul nostru: Robert Nagy, Albert Cristescu, Andrei Buzle, Milan Kotrc, Mihai Dobra și Paul Oargă. Jucătorii și antrenorii echipei noastre au fost liberi după turneul de la Sf. Gheorghe, iar Călin Căbuț n-a participat la reunirea lotului din 23 septembrie. Ultimul meci al echipei noastre la turneul de la Sf. Gheorghe a fost în data de 17 septembrie, împotriva echipei CSM Bacău, care a raportat mai multe cazuri de Covid-19”, informează minaur.ro.

Mâine, 29 septembrie, se va efectua o nouă testare a jucătorilor și staff-ului de la Minaur.

În perioada 4-11 octombrie, din nou la Sfântu Gheorghe, este programat al doilea turneu din Liga Zimbrilor, când urmează să se dispute etapele 4-9.

Programul echipei băimărene (vom reveni cu orele pentru fiecare joc)
Etapa 4 – duminică, 4 octombrie: CS Magnum Botoșani – CS Minaur Baia Mare
Etapa 5 – luni, 5 octombrie: CS Minaur Baia Mare – CSM Reșița
Etapa 6 – miercuri, 7 octombrie: CSM București – CS Minaur Baia Mare
Etapa 7 – joi, 8 octombrie, ora 18.25 (TVR 1): CS Minaur Baia Mare – AHC Dobrogea Sud
Etapa 8 – sâmbătă, 10 octombrie, ora 19.15: AHC Dunărea Călărași – CS Minaur Baia Mare
Etapa 9 – duminică, 11 octombrie, ora 11.00 (TVR 2): CS Minaur Baia Mare – CSM Focșani 2007

După primele trei etape, Minaur ocupă locul 4 în clasament, cu maximum de puncte, la egalitate cu AHC Dobrogea Sud (locul 1), CSM București (locul 2) și Dinamo București (locul 3).

Comunicatul integral al CS Minaur Baia Mare este disponibil aici.

Sursă informații: CS Minaur Baia Mare și Federația Română de Handbal. Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit foto: Alex Nicodim)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.