Azi s-a dat startul în ediția 2020/2021 a Ligii Florilor. Primele meciuri sunt programate la Ploiești. CS Minaur Baia Mare va sta în această primă etapă, dat fiind că adversara ei, HC Zalău, nu face deplasarea.

Meciurile din prima etapă a sezonului 2020/2021 al Ligii Florilor sunt programate azi și mâine la Ploiești. După circa șapte luni de pauză, primul eșalon al handbalului feminin românesc va începe fără echipele din Zalău și Chișineu-Criș, care au anunțat că nu se vor prezenta la Ploiești din cauza rezultatelor pozitive la noul coronavirus.

În consecință, CS Minaur începe noul an competițional cu o partidă care nu se dispută, băimărencele având în această primă etapă întâlnire cu HC Zalău. CS Minaur nu a mai jucat în Liga Florilor din 4 martie, atunci când a învins cu 30-27 Gloria Bistrița. Ultimul meci oficial de băimărence a fost în 12 martie, atunci când au pierdut cu 20-23 jocul din Cupa României disputat în deplasare la SCM Gloria Buzău.

Programul etapei 1

Miercuri, 14 octombrie: Rapid București – CSM Slatina (ora 10.15); CSM Galați – Gloria Bistrița (13.00); HC Zalău – CS Minaur Baia Mare (nu se dispută); SCM Gloria Buzău – CSM București (18.30, TVR 1);
Joi, 15 octombrie: Crișul Chișineu Criș – CSU Cluj-Napoca (nu se dispută); Dacia Mioveni – Măgura Cisnădie (13.00); Activ Prahova Ploiești – Dunărea Brăila (15.45); SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea (18.30, TVR 1).

Meciurile pot fi urmărite pe platforma de livestream a Federației Române de Handbal.

În acest an este preconizată disputarea a șase etape din Liga Florilor. La final de octombrie – început de noiembrie ar urma să se joace un turneu cu etapele 2-5, pentru ca etapa a șasea să aibă loc în 18 noiembrie.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.